hero-background-svg

Webshop laten maken

Je wilt een webshop laten maken of je bestaande webshop verbeteren. Dan ben je bij Smooothie aan het juiste adres! Wij hebben de ingrediënten voor de perfecte webshop voor jouw onderneming.

Wat houdt een webshop laten bouwen door Smooothie in?

Smooothie is een webshop framework. Op basis van onze jarenlange kennis en ervaring met het maken van webshops hebben we enkel de meest pure ingrediënten geblend tot één voedzame en lekkere mix, of zoals wij hem noemen: de Smooothie. Alle elementen zijn gebundeld in één framework. Dit framework bevat alles wat een goede webshop nodig heeft. Zonder onnodige, vertragende of voor de gebruiker frustrerende functies, maar juist met de grootste zorg samengesteld met unieke extra’s die jouw webshop speciaal maken. Wil je een webshop laten maken? All you need is Smooothie!

Het Smooothie framework: wat is dat?

Ons Smooothie framework is eigenlijk de beste basis voor het bouwen van jouw webshop. Onze designers en developers hebben deze basis met zorg samengesteld: de belangrijkste pagina’s voor webshops hebben zij volledig doorontwikkeld, geoptimaliseerd en gefinetuned. Hierdoor hebben onze Smooothie webshops een optimale gebruikerservaring, optimale conversie en zijn ze mobile friendly. Het Smooothie framework bestaat dus uit een basis, die je helemaal naar eigen wens en smaak kunt aanpassen. Uiteraard passend bij jouw huisstijl!

Een webshop met de kennis van een online marketing bureau

Laat je jouw webwinkel door ons bouwen, dan krijg je niet alleen alle kennis en ervaring van design en development, maar ook van een online marketing bureau!

Daarnaast bieden wij volledige ondersteuning bij de inrichting van jouw homepage. Zo stellen wij afbeeldingen, teksten en buttons in en zorgen we voor opvallende USP’s, en natuurlijk waarborgen we hierbij de juiste huisstijl. Ons framework, jouw unieke Smooothie dus.

Tot slot nemen wij ook alle technische rompslomp bij de livegang graag voor je uit handen. Zo installeren we het framework, zorgen we voor een feilloze overgang en passen we het DNS aan.

rolling-text-background-svg

Onze werkwijze!

Online offerte aanvragen

Neem contact op en we plannen snel een meeting in om jouw wensen te bespreken.

Kick-off sessie

Tijdens deze sessie op het Smooothie HQ nemen we de planning door, leggen we onze werkwijze verder uit en bespreken we alle belangrijke stappen.

Design- & development

Hier begint het echt leuk te worden. We installeren het framework en richting het design in op basis van jouw wensen.

We gaan live!

Tijd voor een feestje. We kiezen en dag en een tijdstip en wij regelen verder alles. Let's go!

De Smooothie Academy: extra online marketing kennis voor webshops

Wanneer je een webshop laat maken door Smooothie krijg je gratis toegang tot onze eigen Smooothie Academy. Dit is een leeromgeving waarin onze experts al hun tips & tricks met je delen: van het aanmaken van nieuwe producten en kortingscodes tot het toevoegen van SEO-gegevens en het koppelen van productfeeds aan externe saleskanalen. Deze omgeving zit boordevol waardevolle informatie die ervoor zorgt dat jij jouw nieuwe webshop naar het volgende niveau kunt tillen. De Smooothie Academy kun je geheel vanuit huis volgen en je kunt onbeperkt gebruik maken van onze learnings.

Webshop laten maken: hoe custom wil je het hebben?

Het Smoooth pakket is ons standaard framework. Dit pakket bevat alle essentials die je nodig hebt bij het laten maken van een webshop. Is het Smoooth pakket nog net iets te flauw? Voeg dan extra smaak toe and make it Smooother! Het Smooother pakket bevat dezelfde essentials uit het basispakket, maar is nog meer custom. In het Smooother pakket krijg je een volledige custom homepage. Je kunt maar één keer een eerste indruk achterlaten en je kunt er maar beter voor zorgen dat die indruk goed is. Met een custom homepage bepaal jij van A tot Z hoe jouw gebruiker ontvangen wordt op jouw webshop.

hero-background-svg

Smooothie pakketten

Smoooth

Aanbieding!
Volledig toegang tot het framework Twee sessies met een Smooothie expert Gratis toegang tot de academy Ondersteuning bij de livegang

Smooother

Volledige custom homepage Volledig toegang tot het framework Drie sessies met een Smooothie expert Gratis toegang tot de academy Ondersteuning bij de livegang

Smooothest

Volledig custom design Alles op basis van jouw wensen Creatieve sessies Online marketing plan

Onze reviews

Smooothie heeft ons versteld doen stan met de oplevering van Wijnhuis.nl! Het nieuwe design is fris, aantrekkelijk en uitnodigend, en we krijgen veel positieve recties.

Michel Vrees

We hebben onze nieuwe webshop laten bouwen op het Smooooty framework door Red Banana. vanaf het eerste moment een goede en heldere communicatie. framework ziet er super uit en is makkelijk in beheer

Verstelgoed

Super happy met onze prachtige Smooothie webshop. Sinds de lancering van onze webshop hebben we een flinke conversie boost gehad.

Poezenbazen
hero-background-svg

Professionele webshop maken

Wanneer je als ondernemer een professionele webshop wilt laten maken, is het belangrijk om te investeren in een betrouwbare webshop ontwikkelaar. Een professionele webshop laten bouwen is namelijk een belangrijke stap voor het succesvol runnen van een online business. Een professionele webwinkel laten maken zorgt er namelijk voor dat je een online winkel hebt die aantrekkelijk, veilig en gebruiksvriendelijk is voor je klanten. Bovendien draagt een goed ontworpen en ontwikkelde webshop bij aan de betrouwbaarheid en geloofwaardigheid van je merk.

Een volledige webshop laten bouwen

Bij Smooothie weet je dat je een professionele webshop laat bouwen met alles erop en eraan. Vanuit meer dan 10 jaar kennis en ervaring leveren wij de beste webshops die jouw onderneming naar dat volgende niveau gaan tillen. Ons framework is gebaseerd op de best mogelijke user experience, waarbij we rekening houden met alles waar een goede webshop aan moet voldoen: we gooien alles in de blender en maken de perfecte Smooothie, passend bij jouw onderneming.

Webwinkel laten bouwen door webshop experts

Een professionele webshop laten maken door Smooothie betekent dat je een webshop krijgt die aan al je wensen en eisen voldoet. Onze webshop ontwikkelaars kunnen je helpen bij het ontwerpen van een aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk design. Een goed webdesign kan ervoor zorgen dat de webshop optimaal presteert op het gebied van snelheid en veiligheid. Het laten maken van een professionele webshop is een belangrijke investering voor je online business. Door te kiezen voor Smooothie kies je voor een betrouwbare webshop ontwikkelaar die ervoor zorgt dat je een webshop krijgt die aan alle verwachtingen voldoet en bijdraagt aan het succes van je bedrijf.

Wij maken volledig conversiegerichte webshops

Bij het laten bouwen van een webwinkel is het van groot belang dat deze conversiegericht is. Bij ons kun je terecht voor het laten bouwen van een volledig conversiegerichte webshop, die er niet alleen gaaf uitziet, maar die ook goed werkt. Een webshop volledig gericht op conversie zorgt ervoor dat mensen eerder iets gaan kopen. Niet geheel onbelangrijk, want je wilt uiteindelijk omzet creëren! Daarom bouwen onze designers en developers vanuit één uiteindelijk doel: conversie. Ze moeten makkelijk, snel en op een prettige manier iets kunnen kopen bij jou. Jouw onderneming moet de bezoeker onthouden als een fijne webshop, met een gaaf design, die duidelijk is.

Wanneer je een webshop laat bouwen, is het belangrijk om te kiezen voor een partij die gespecialiseerd is in conversie-optimalisatie. Onze ervaren ontwikkelaars en designers weten als geen ander wat er nodig is om een webshop zo conversiegericht mogelijk te maken. Dit doen zij door de webshop zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, zodat bezoekers moeiteloos door het aankoopproces kunnen navigeren.

Als je besluit om bij ons een webshop te laten bouwen, dan kun je erop rekenen dat we je webshop online maken en deze volledig optimaliseren voor conversie. We zorgen voor een gebruiksvriendelijke interface, snelle laadtijden, betrouwbare betaal- en verzendmethoden en een efficiënte check-out. Op deze manier zorgen we ervoor dat we een optimaal presterende webshop site maken die een maximale conversie oplevert.

Mobiel vriendelijke webwinkels

Wist je dat de meeste websitebezoekers via de smartphone op het internet surfen? Daarom zijn onze webshops mobile friendly. Maar ook iPad en desktop mogen we niet onderschatten: ieder device is belangrijk. Iedere Smooothie webshop is geoptimaliseerd voor elk device. Daardoor kan iedereen jouw webshop op z’n allerbest zien. Daarbij letten we op veel aspecten, zoals de grootte van klikbare elementen, de navigatie, de laadtijd van de webshop en nog veel meer. Wij zorgen ervoor dat jij je er in ieder geval geen zorgen over hoeft te maken: wij verzekeren je van een webshop die op zijn best is, of je nu op mobiel, tablet of computer zit.

Jouw webshop hoger in Google

Een webwinkel laten bouwen is één, maar je wilt ook verkeer richting jouw webshop krijgen. Een mogelijkheid om dat te realiseren is door goed vindbaar te zijn op belangrijke posities in zoekmachines, zoals Google. Gelukkig bieden alle Smooothie webshops de mogelijkheid om gemakkelijk SEO gegevens in te voeren. Een meta-description, focus woorden en meta-title invoeren was nog nooit zo makkelijk.

Smooothie webshops worden makkelijk geïndexeerd door Google. Met de juiste online marketing strategie kun je dankzij jouw nieuwe webshop eenvoudig stappen maken in de Google ranking.

Wij bouwen webshops die razendsnel zijn

Wij maken webshops die sneller zijn dan het licht! Dat is essentieel voor een professionele webshop. Niet alleen omdat je bezoeker al wegklikt na 3 seconden wachten, maar ook omdat zoekmachines het niet leuk vinden als je laadtijd lang is. De laadtijd van je webshop mag je nooit onderschatten. Dus wij maken ook hier een prioriteit van!

Met een Smooothie weet je zeker dat je een webshop laat maken die razendsnel is qua laadtijd en navigatie!

Een professionele webwinkel laten maken

Een professionele webwinkel laten maken kan een tijdrovende en ingewikkelde klus zijn. Gelukkig kun je een bureau inschakelen die snel een webshop maakt voor jou! Smooothie is een betrouwbare partij met ervaring in het ontwikkelen van webshops. Het laten ontwikkelen van een webshop zorgt ervoor dat je een webwinkel krijgt die aantrekkelijk en betrouwbaar is voor je klanten, zodat ze eerder overgaan tot een aankoop. Bovendien kun je ervoor kiezen om een website met webshop te laten maken, zodat je klanten niet alleen kunnen winkelen, maar ook meer informatie over je bedrijf kunnen vinden. Bij het laten maken van een professionele webwinkel letten wij op die zowel de technische als de creatieve aspecten van het ontwikkelingsproces. En de user experience staat altijd voorop!

Smaakt dit naar meer?
Neem dan vrijblijvend contact op!

hero-background-svg

Kosten webshop laten maken

Investeren in een webshop is super belangrijk. Je webshop is je basis. Je webshop is je winkel. Als je fysieke winkel een rommeltje is, gaat er ook niemand iets kopen toch? En het goede nieuws is: een investering in de kosten om een webshop te laten bouwen betaalt zichzelf vaak terug.

Als je overweegt om een webshop te laten maken, dan is een van de eerste vragen die je jezelf zult stellen: “Wat zijn de kosten?” Bij Smooothie kun je kiezen uit het pakket Smoooth, Smooother en Smooothest. Het Smoooth pakket kost € 2.500, het Smooother pakket € 4.250 en het Smooothest pakket kost € 7.500+, afhankelijk van wat je wensen zijn.

Wat krijg je voor de prijs om een webshop te laten bouwen? De ene webshop is uitgebreider dan de andere. Daarom hebben we Smooothie pakketten die passen bij iedere webshop. Je kunt gaan voor het basis pakket (Smoooth) waarin je een goed werkende webshop krijgt met alles erop en eraan in de huisstijl van jouw onderneming. Wil je een custom homepage? Dus een homepage die we speciaal voor jou ontwerpen? Kies dan de Smooother upgrade, waarbij wij de homepage helemaal customizen naar wens. Wil je een volledige custom webshop met gratis toegang tot al onze tools en ons deskundig advies? Kies voor de Smooothest webshop.

Het is belangrijk om te onthouden dat het laten bouwen van een webshop een investering is in je bedrijf en dat je de kosten om een webshop te laten maken daarom niet alleen moet zien als een uitgave, maar als een investering in de toekomst van je bedrijf. Een professionele webshop laten maken kan helpen om meer klanten aan te trekken en de conversieratio te verhogen, wat op de lange termijn kan resulteren in hogere omzetten. De prijs die je betaalt voor het laten maken van een webshop is het absoluut waard!

Smooothie is een betrouwbare en ervaren webshop ontwikkelaar die je kan helpen bij elke stap van het proces, van het ontwerp tot de lancering van je webshop. De kosten voor het laten bouwen van een webshop krijg je indirect vanzelf terug, wanneer je webshop omzet draait.

Smooothie webshop uitbreiden met online marketing

Wist je dat Smooothie onderdeel is van Red Banana? Red Banana is een online marketing bureau in Roosendaal met meer dan 15 jaar marketing ervaring. Dus ben je blij met je webshop, maar wil je meer traffic richting je site? Dan kun je onze marketing banana’s inschakelen!

Onze online marketeers zijn expert op gebied van onder andere SEO (Search Engine Optimalisation), e-mail marketing, social media, social media advertising en content marketing. Dankzij onze jarenlange ervaring met het maken van webshops, weten wij ook perfect hoe we online marketing kunnen inzetten voor jouw webshop. Zo ontwikkelde wij zelfs een speciale e-commerce formule. Deze formule bevat een compleet pakket met maandelijkse werkzaamheden om meer bereik, bezoek, herhaling en conversies te genereren. Laat je webshop maken én boosten met online marketing!

Jouw webshop snel online

Wil jij eigenlijk gisteren al een webshop live hebben? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Jouw webshop is namelijk binnen een mum van tijd gemaakt. Onze experts zetten alles op alles om zo snel mogelijk live te gaan. Het enige waar het nog van afhangt, is van je eigen input. We kunnen dus zo snel live als jij wilt! Gisteren gaan we wellicht niet halen, maar morgen? Dat is zeker mogelijk!

Wil je overstappen met je bestaande webshop? Dat kan!

Heb je een webshop, maar ben je niet tevreden over het systeem of over de webshop zelf? Wij kunnen je webshop migreren naar Lightspeed! Wij zetten jouw webshop om naar een nieuwe omgeving, zonder dat er data verloren gaat. Wij zorgen ervoor dat je zonder zorgen de webshop kan verhuizen. En heb je tussendoor vragen? Wij zijn slechts een belletje verwijderd van je antwoord!

Smooothie webshop in het Lightspeed CMS

Als je op zoek bent naar een krachtige oplossing voor je webshop, dan is Lightspeed een uitstekende keuze. Met Lightspeed kun je alle aspecten van je webshop beheren, van het design en de functionaliteit tot de betalings- en verzendopties. Het platform is zeer gebruiksvriendelijk en biedt veel mogelijkheden om je webshop te optimaliseren voor conversie.

Overstappen met een WooCommerce webshop

Als je al een bestaande webshop hebt, zoals bijvoorbeeld een WooCommerce webshop, dan is het eenvoudig om over te stappen naar Lightspeed. Het is mogelijk om je bestaande producten en klantgegevens over te zetten, zodat je snel aan de slag kunt met je nieuwe webshop. Als je nog geen webshop hebt en overweegt om er een te laten maken, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kun je ervoor kiezen om een WordPress webshop te laten bouwen met bijvoorbeeld WooCommerce. De kosten voor het laten maken van een WordPress webshop kunnen variëren, afhankelijk van de functionaliteit en het design dat je wilt. Je kunt via WooCommerce ook een website met webshop laten maken. Ook kun je kiezen voor om een Shopify webshop te laten maken of een Magento webshop te laten bouwen, afhankelijk van je specifieke wensen en eisen. Maar wij zijn fan van Lightspeed! Lightspeed biedt een uitgebreide set aan tools en functies om je webshop te ontwerpen en te beheren, en de mogelijkheid om betalings- en verzendopties te integreren.

Kortom, stap nu over met je bestaande webshop naar Lightspeed en laat een professionele webshop maken. Investeer in een krachtige en conversiegerichte webshop die je bedrijf naar een hoger niveau kan tillen.

Sappie doen?
Zin gekregen in die o-zo-heerlijke Smooothie?

FAQ webshop laten maken

Wat is een webshop?
Waarom een webshop?
Hoe start je een webshop?
Waar moet een goede webshop aan voldoen?
Waar doe je inkopen voor je webshop?
Hoe maak je een webshop?
Wat heb je nodig om een webshop te starten?
Wat kost een webshop laten maken?
Welke betaalmiddelen moet ik gebruiken voor mijn webshop?

FAQ Lightspeed

Wat is Lightspeed?
Waarom Lightspeed?
Hoeveel kost Lightspeed?
Hoe zet ik mijn webshop over naar Lightspeed?