bg-shape-small-hero

Waarom kiezen voor Smooothie?

Oké, dus je wilt een webshop laten maken. Je bent op onze website terecht gekomen en je weet al dat wij geen smoothies verkopen. Wel smoooth webshops. Maar wat maakt onze webshops zo smooth? Smooothie geeft jouw webshop een ideale gebruikerservaring, de nieuwste features, updates en verbeteringen die jouw webshop nodig heeft, zodat jouw webshop zo smooth is als die maar kan zijn. 😉 Ja, misschien zijn we een beetje bevooroordeeld, maar wij geloven dat een Smooothie webshop een echte musthave is voor iedere online verkoper. Nog niet overtuigd? Wij leggen je nog even uit waarom je met Smooothie het recept voor een webshop van topkwaliteit hebt!

Snel een webshop van top tot teen

Met Smooothie heb jij in één keer een volledige webshop waar je direct geld mee kunt verdienen. Snel lanceren? Ook dat gaat smooth! Omdat iedere Smooothie webshop in de basis al ready to launch is, kunnen we snel live gaan. De bouwstenen voor de webshop hebben we al, maar natuurlijk geven we die graag kleur met de huisstijl en wensen van jouw bedrijf. Alle elementen van de webshops die wij maken zijn uitvoerig getest. Je krijgt uiteraard alle benodigde pagina’s, zoals een homepage, categoriepagina’s, productpagina’s, winkelwagen, checkout, blogomgeving en persoonlijke omgeving voor klanten. Dit is standaard, omdat we niet willen inleveren op kwaliteit. Maar we gaan ook verder dan dat: je bent namelijk verzekerd van een snelle laadtijd en jouw is webshop 100% conversiegericht, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Ook is elke webshop die wij ontwerpen responsive en mobile friendly. Dat wil zeggen dat, op welk scherm je de webshop ook op bekijkt, deze altijd volledig tot zijn recht komt.

Mmm… Een Smooothie van topkwaliteit!

Smooothie is powered by marketingbureau Red Banana en en onze webshops worden gebouwd met Lightspeed. Vanuit Red Banana zijn wij al sinds 2011 officieel Lightspeed Silver Partner, dus je bent bij ons 100% verzekerd van hoge kwaliteit en een grote bron van kennis die we graag met je delen. De kwaliteit van Smooothie zit ‘m het feit dat wij al onze kennis en expertise hebben gebruikt om Smooothie te maken; dat wil zeggen dat elke Smooothie webshop die de lucht in gaat de beste features, de meest gebruiksvriendelijke interface en de mooiste look & feel heeft die perfect bij het bedrijf past. Ook op het gebied van SEO kan jouw webshop uitblinken, want wij zetten dit van begin tot eind op en we blijven dit optimaliseren. Met Smooothie Framework krijgt jouw webshop alle benodigde ingrediënten, uh… elementen, zonder poespas. Daarnaast is elke webshop makkelijk aan te passen. Kortom, met Smooothie krijgt jouw webshop alles wat je nodig hebt, maar blijft het voor jou óók overzichtelijk en behapbaar. En als je hulp nodig hebt, staan wij voor je klaar.

Verschillende pakketten: hoe mix jij jouw Smooothie?

Met Smooothie bieden we drie verschillende pakketten, zodat er met elk budget een smooothie geblend kan worden. Naast een standaard Smooothie kun je kiezen voor het Smooother pakket, waarbij je een volledig op maat gemaakte homepage krijgt. En wil je een volledig custom webshop, dan is dit natuurlijk ook geen probleem. Je ontvangt dan het beste van Smooothie met het Smooothest pakket, maar dan volledig op maat gemaakt.

Dus: blend met de ingrediënten die jij wil! En wanneer jouw webshop groeit, groeit Smooothie met je mee. Dit betekent dat je makkelijk je webshop kunt uitbreiden en wij nieuwe features voor je implementeren wanneer je hier behoefte aan hebt. Waar je ook van plan bent om naartoe te groeien, niks is te gek!

Jouw Smooothie webshop blijft altijd vers

Vanuit onze kennis bij Red Banana zijn wij op de hoogte van alle nieuwe features, updates en verbeteringen. En alle verbeteringen die wij maken, kunnen wij direct doorvoeren in jouw webshop! Zo profiteer je meteen van de nieuwste ontwikkelingen en ben je helemaal bij. Iedere Smooothie webshop blijft dus 100% vers. Wij optimaliseren altijd om de hoogst mogelijke conversie te behalen. Kortom: we blijven non-stop doorontwikkelen zodat jouw webshop te allen tijde goed werkt en de beste gebruikerservaring biedt voor jouw klanten.

Ons geheime recept…

Ons belangrijkste ingrediënt van ons recept, en misschien wel het grootste voordeel van Smooothie: omdat de webshops zijn gemaakt door onze beste web developers en marketeers heb je niet alleen een webshop van topkwaliteit, maar denken we ook verder na over marketing zaken. Bijvoorbeeld: welk kleurgebruik mensen aanzet tot verkoop, of welke look & feel het beste past bij jouw branding. We gaan veel verder dan alleen een webshop, en dat is onze kracht. Zo ook met onze service: wij staan altijd klaar voor je vragen met onze Nederlandse support. Daarbij bieden wij standaard bij elke Smooothie webshop een speciale Smooothie Academy aan, waarin we je meenemen door alle functionaliteiten van Lightspeed, zodat jij alle ingrediënten hebt om met ons de best mogelijke webshop op te zetten.

Is je webshop helemaal naar wens? Top! Dan is het tijd om te verkopen. Naarmate je meer verkoopt en groeit, denk je er misschien aan om meer te doen met marketing en social media. Een hele slimme stap, al zeggen we zelf.😉 Wij helpen je graag met het opbouwen van sterke social media kanalen en een loyale klantenkring door middel van goede marketing. Zoals we al zeiden: Met Smooothie Framework krijg je écht het hele pakket.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We drinken graag met jou een verse smoothie!