hero-background-svg

Smooothie pakketten

Smoooth

2.500

Red Banana Lightspeed framework Aanpassingen huisstijl (kleuren, fonts & logo) Ondersteuning vulling homepage Ondersteuning livegang

Smooother

4.250

Red Banana Lightspeed framework Volledige custom homepage Aanpassingen huisstijl (kleuren, fonts & logo) Ondersteuning vulling homepage Ondersteuning livegang

Smooothest

7.500+

Volledige custom webshop Ondersteuning en advies vulling webshop Ondersteuning livegang Gratis toegang tot onze tools
hero-background-svg

Lekker hè? Zo’n heerlijk verfrissende Smooothie. Het geeft altijd een fijn gevoel als je weet dat je goed en gezond bezig bent. Een Smooothie webshop biedt ook dat gevoel van geborgenheid. Met een Smooothie webshop weet je namelijk zeker dat je beschikt over alle essentiële features voor een perfect werkende webshop.

Wat houdt een Smooothie webshop in?

Smooothie is niets meer en niets minder dan enkel de meest pure ingrediënten geblend tot één voedzame en lekkere mix. Onze jarenlange kennis en ervaring met het ontwikkelen van Lightspeed webshops hebben we gebundeld in een framework. Dit framework, onze Smooothie dus, bevat alles wat een goede Lightspeed webshop nodig heeft. Zonder onnodige, vertragende of voor de gebruiker frustrerende functies, maar juist met de grootste zorg samengesteld met unieke extra’s die jouw webshop uniek maken.

Hoe veel extra’s, dat kun je zelf bepalen. Smaakt het naar meer? Dan voeg je eenvoudig ingrediënten toe aan je Smooothie met het pakket dat bij jou past!

Wat zit er standaard in een Smooothie?

Onze basis Smooothie, is van zichzelf al ‘Smoooth’ enough. Dit pakket bevat alle kennis en ervaring gebundeld in een framework. Alle essentials zitten dus al gemixt in ons Smoooth pakket. Maar wat zit er allemaal in?

Om te beginnen een volledige webshop met verschillende templates. Denk aan een homepage, categoriepagina’s, productpagina’s, een winkelwagen, een custom check-out, een complete blogomgeving en nog veel meer.

Daarnaast bieden wij volledige ondersteuning bij de inrichting van jouw homepage. Zo stellen wij afbeeldingen, teksten en buttons in en zorgen we voor opvallende USP’s. Wij richten de homepage in met producten en natuurlijk waarborgen we hierbij de juiste huisstijl. Ons framework, jouw unieke Smooothie dus.

Tot slot nemen wij ook alle technische rompslomp bij de livegang graag voor je uit handen. Zo installeren we het framework, zorgen we voor een feilloze overgang en passen we het DNS aan.

Smoooth, Smooother, Smooothest

Is het Smoooth pakket nog net iets te flauw? Voeg dan extra smaak toe and make it Smooother! Het Smooother pakket bevat alle essentials uit het basispakket, maar is nog meer custom. In het Smooother pakket krijg je een volledige custom homepage. Je kunt maar één keer een eerste indruk achterlaten en je kunt er maar beter voor zorgen dat die indruk goed is. Met een custom homepage bepaal jij van A tot Z hoe jouw gebruiker ontvangen wordt op jouw website.

Wil je jouw Smooothie liever helemaal zelf samenstellen? Ons Smooothest pakket is een enterprise. Afhankelijk van jouw wensen, maken wij een volledige webshop op maat. Uiteraard wel op basis van dezelfde kennis, ervaring en essentials als in het framework. We denken daarbij niet in beperkingen. Geen blender is te klein voor de perfecte Smooothie!