bg-shape-small-hero

Ontdek Smooother: de voordelen van Smooothie met een eigen twist

Een Smooothie webshop is van zichzelf al lekker Smoooth. Maar het kan natuurlijk altijd Smooother. Daarom bieden we verschillende pakketten aan. Wil je een professionele smooothie webshop laten maken, maar wel met een écht eigen touch? Dan is Smooother het beste pakket voor jou. We vertellen je er alles over ons meest gekozen pakket in dit blog.

Verschillende pakketten van Smooothie

Als je kiest voor Smooothie, kies je voor betrouwbaarheid, snelheid én herkenbaarheid. Een standaard Smooothie bevat altijd de meest essentiële features en voordelen. Onze webshops worden opgeleverd met een goed gevulde homepage in jouw eigen huisstijl met de juiste kleuren, fonts en logo. Daardoor bevat elke Smooothie in de basis dezelfde ingrediënten, maar is elke webshop altijd uniek.

Ook iedere onderneming is uniek. Daarom bieden we voor ieder wat wils. Met onze verschillende pakketten kies je zelf hoe persoonlijk je jouw Smooothie webshop wilt hebben. Onze standaard is Smoooth, maar je kunt nog extra smaak naar wens toevoegen. Zo maak je jouw webshop nog Smooother. Dit Smooother pakket bevat natuurlijk alle voordelen van het Smoooth pakket, maar dan met een volledig custom homepage voor een perfecte eerste indruk als een bezoeker op je webshop landt. Wil je een volledig custom webshop met alle voordelen van Smooothie? Kies dan het Smooothest pakket en stel zelf met ons design & development team van A tot Z jouw webshop samen.

Custom homepage voor de perfecte eerste indruk

Het grootste verschil en voordeel van het Smooother pakket is dat we een volledig op maat gemaakte homepage opleveren, op basis van jouw wensen. Wij garanderen dat de standaard homepage al geoptimaliseerd is op basis van user experience en conversie. Maar als je daar bovenop ook nog een echt authentieke homepage wilt, dan kies je voor Smooother.

Bij Smooother passen we dus niet enkel onze homepage aan naar jouw huisstijl, maar we maken de homepage echt helemaal op maat. Zo bepaal jij welke elementen je wilt laten zien en waar je deze elementen wilt hebben. Daarnaast kunnen we extra functionaliteiten toevoegen aan de homepage. Van carrousels, animaties en dynamische productafbeeldingen tot uitgelichte producten en uitgelichte quotes en reviews.

 

Smooother: ons meest gekozen pakket

Met Smooother maak je jouw webshop net even iets persoonlijker en kun je zelf invulling geven aan het uiterlijk en de functionaliteiten op de homepage. Niet voor niets is het Smooother pakket het meest gekozen pakket door andere webshop ondernemers. Wil je meer informatie over ons Smooother pakket of onze andere webshop pakketten? Neem contact op of laat je inspireren door ons gratis online magazine!