bg-shape-small-hero

Wijnhuis.nl

Een webshop met stijl & klasse

WijnHuis is de webshop voor jouw wijncadeau

WijnHuis heeft de grootste variëteit aan Wijncadeaus voor bedrijven, relaties en particulieren. Met meer dan 150 luxueuze wijnsoorten is WijnHuis op zoek naar een webshop die de luxe, klasse en het ruime assortiment aan wijncadeaus kon ondersteunen. Zo is WijnHuis terecht gekomen bij Smooothie. Door een webshop te laten maken bij Smooothie heeft WijnHuis een prachtige en stijlvolle custom homepage om de sterrenwijnen te tonen.

Smooothie-Wijnhuis-heroarea-webshop-homepagina
Smooothie_Wijnhuis_heroarea-webshop-productpagina

Custom homepage met stijl & klasse

WijnHuis heet een enorm assortiment aan luxe wijnen. Het is voor WijnHuis belangrijk dat deze wijnen een prominente plek krijgen op de homepage van de webshop. Daarom is er gekozen voor een het Smooother pakket met een custom homepage. Binnen de hero is er een prachtige prosecco uitgelicht om de stijl & klasse van de wijnen te tonen. Bovendien zijn er op de homepage custom productsliders toegevoegd met de mooiste wijncadeaus die WijnHuis te bieden heeft.

Met behulp van de custom productsliders en de uitgelichte wijn binnen de hero is er niet alleen gekeken naar de doorvertaling van de look & feel van WijnHuis maar is de homepage ook geoptimaliseerd voor conversie. Dankzij de uitgelichte producten kunnen bezoekers gemakkelijk de mooiste wijncadeaus uitkiezen zonder al te veel klikken.

Smooothie_Wijnhuis_mobile-homepage-telefoon
Smooothie_Wijnhuis_mobile-productpagina-telefoon
Smooothie_Wijnhuis_devices-webshop-homepage-telefoon-laptop

Makkelijke navigatie en een luxueuze look & feel

Het Smooothie Framework zorgt voor een makkelijke navigatie over de hele webshop. Hierdoor is de webshop van WijnHuis perfect afgestemd op conversie door gemakkelijke navigatie. Ook de look & feel van WijnHuis is, dankzij het Smooothie Framework gemakkelijk door te vertalen over de gehele webshop. Met bordeaux rode buttons en witte en grijze tinten straalt de webshop van WijnHuis stijl & klasse uit op alle pagina’s, net als hun wijncadeaus.

WijnHuis is zo tevreden over de webshop van Smooothie dat ze ons hebben gevraagd om ook de webshops te maken van SayCheese, Kerstpakket en GinTonic. Hierdoor kunnen wij met zekerheid zeggen dat de webshops van Smooothie perfect zijn voor iedere soort onderneming en onze bananas jouw look & feel kunnen doorvertalen hoe jij dat wilt!

Nieuwsgierig?

Ook een webshop laten maken door Smooothie? Neem dan vooral contact met ons op en kijk wat wij voor jou kunnen betekenen!