bg-shape-small-hero

Vintagejewellery.com

Unique pieces for unique people

Vintage Jewellery: van familiebedrijf tot grootste vintage sieraden specialist

Vintage Jewellery is een merk voor (de naam zegt het al): vintage sieraden. Inmiddels ‘redden’ ze al meer dan 45 jaar pareltjes van de sloop. Met een passie voor tijdloze schoonheid verzamelt, restaureert en verkoopt het team van Vintage Jewellery echt prachtige sieraden. Zij groeiden uit van familiebedrijf tot een van de grootste vintage sieraden specialisten van Nederland. En bij zulke groei hoort natuurlijk… een nieuwe webshop!

Laptop Homepage Vintage
Laptop Productpage Vintage

Een unieke webshop met makkelijke navigatie

De wens vanuit Vintage Jewellery is een webshop die gemakkelijk te navigeren is. Daarom hebben we het menu van de webshop niet te uitgebreid gemaakt, maar vrij simpel gehouden. Ook de verdere structuur is op een overzichtelijke manier weergegeven.

Vintage sieraden wordt tot leven gebracht door de drager. Daarom krijgen de dragers van de mooiste vintage stukken ook een podium! In de webshop van Vintage Jewellery is een koppeling gemaakt naar Instagram op de pagina Vintage Lovers. Hier wordt user generated content vanuit Instagram automatisch naar de pagina geladen. Zo kunnen deze prachtige beelden op de webshop voor inspiratie zorgen en uiteindelijk voor, jawel, verkoop!

Project_VintageJewellery_mobile1
Project_VintageJewellery_mobile2
Project_VintageJewellery_devices_cover

Een retro webshop die past bij de look & feel

Het tweede punt waar Vintage Jewellery veel belang aan hecht, is de look & feel van de webshop. Deze moet natuurlijk perfect passen bij hun retro uitstraling. Daarom is de huisstijl tot in detail doorgevoerd. Het font voor de titels past precies in dit plaatje en onze bananas hebben gekozen voor een okergele/goudachtige kleur voor de call to actions. Dit is een kleur die past bij de vintage uitstraling en bij het onderwerp: er zitten namelijk prachtige gouden sieraden in het assortiment. Verder ondersteunen de afbeeldingen de styling van de webshop. Een unieke aanvulling voor een unieke webshop!

Nieuwsgierig?

Word jij ook zo enthousiast van deze unieke webshop en ben je benieuwd wat #teambanana voor jou kan betekenen in het maken van een webshop? Wij drinken graag een bakje koffie met je om alle mogelijkheden te bespreken.