bg-shape-small-hero

Tomylo.nl

De kunst van eenvoud

Tomylo: Exclusiviteit als officiële dealer van Pandora, Swarovski en Guess

Tomylo is dé exclusieve aanbieder van Pandora in Brabant en officiële dealer van Swarovski en Guess. Deze exclusiviteit moet ook uitgestraald worden wanneer de webshop wordt gemaakt. De focus van Tomylo is natuurlijk om de prachtige sieraden van Pandora en Swarovski te verkopen, maar ook om het gevoel van luxe en exclusiviteit niet te verliezen binnen de webshop. Hiervoor biedt het Smoooth pakket de oplossing. 

Project_Tomylo_heroarea1
Project_Tomylo_heroarea2

Focus op conversie: het Lightspeed framework maakt het mogelijk

Als officiële dealer van Pandora, Swarovski en Guess is het voor Tomylo belangrijk dat deze merken duidelijk naar voren komen op de hoofdpagina. Het doel van de webshop is bezoekers tot aankoop over te laten gaan. Dit is met het Smooothie framework geen probleem. 

Om dit te verwezenlijken hebben we bij Tomylo gebruik gemaakt van de hero variant 3. Hierbij biedt het framework verschillende contentblokken aan om de belangrijkste merken van Tomylo uit te lichten. Hierdoor is het voor de bezoekers van de webshop gelijk overzichtelijk welke merken Tomylo aanbiedt en kunnen ze hier direct naartoe gaan. Ook hebben we hierbij gekozen voor zachte kleurtinten op de chique en exclusieve uitstraling van Tomylo door te vertalen op de gehele webshop.

Project_Tomylo_mobile1
Project_Tomylo_mobile2
Project_Tomylo_devices

Meer verkoop via jouw webshop

Of je nu op zoek bent naar een Smoooth, Smooother of Smooothest pakket. Wij zorgen ervoor dat jouw webshop van A tot Z wordt opgezet. Ons doel is een converterende webshop te maken die helemaal past bij de look & feel van jouw bedrijf. Zo ook bij Tomylo. Vanwege het prachtige beeldmateriaal dat Tomylo heeft van haar producten hebben wij gekozen voor ”boxed USPS” en ”show 2 pictures”. Deze functies zorgen ervoor dat de producten mooi gecentreerd staan en wanneer je met je muis over een afbeelding gaat krijg je een extra afbeelding te zien. Hierdoor kan je de producten ook aan zien bij modellen en worden klanten sneller getriggerd om tot aankoop over te gaan. De functies van het framework in samenwerking met een uitmuntend UX design en soepele check out maakt conversie onontkomelijk.

Nieuwsgierig?

Ook benieuwd wat #teambanana voor jou kan betekenen? Wij drinken graag een bakje koffie met je om alle mogelijkheden te bespreken.