bg-shape-small-hero

Seafoodmarkt.com

Vakmanschap & sterrenkwaliteit

De ultieme smaakbeleving via de webshop

Bij Smooothie vinden wij smaakbeleving enorm belangrijk. Wij hebben niet voor niks de lekkerste Smooothie pakketten samengesteld. Iemand die smaakbeleving ook enorm belangrijk vindt is Seafoodmarkt. Seafoodmarkt is een webshop die is ontstaan uit jarenlange kennis in de visserij. Zij zijn begonnen als familiebedrijf die van origine hun vis verkocht via viswagens. Maar met de webshop van Smooothie willen zij nu ook het digitale water in Nederland en België gaan veroveren. Zo bieden ze vis, schaal- en schelpdieren van sterrenkwaliteit. Seafoodmarkt wilt deze sterrenkwaliteit en de ultieme smaakbeleving ook doorvoeren in de webshop. Gelukkig weet Smooothie precies hoe dit moet!

Project_Seafoodmarkt_heroarea1
Project_Seafoodmarkt_heroarea2

Versheid van je scherm tot aan je deur

Seafoodmarkt staat voor echte vakmanschap en (h)eerlijke kwaliteit. Dit is natuurlijk iets wat je door heel de webshop moet ‘’proeven’’. Daarom dat Seafoodmarkt het Smooother pakket heeft gekozen. Vakmanschap is iets wat wij maar al te goed kennen. Zo hebben we voor Seafoodmarkt een custom homepage gemaakt, want de versheid van de producten moeten van het scherm af spatten.

Met onze custom contentblokken was dit makkelijk gedaan. Om de vakmanschap en versheid van de producten gelijk in het oog te laten springen hebben we onder de hero, 2 custom contenblokken geplaatst. Deze contentblokken laten altijd de favoriete categorieën van het moment zien. Dankzij de prachtige afbeeldingen en het soepele UX design zijn binnen een paar klikken de producten zo naar je onderweg. Maar niet alleen de contentblokken zijn custom. Ook het achtergrond design is volledig custom gemaakt om de huisstijl en identiteit van Seafoodmarkt te reflecteren. Lees snel verder om te weten hoe we dat hebben gedaan!

Project_Seafoodmarkt_mobile1
Project_Seafoodmarkt_mobile2
Project_Seafoodmarkt_devices_cover

Als een vis in het digitale water

Een van de belangrijkste peilers die Seafoodmarkt uniek maakt is écht luxe producten. Dit wilt Seafoodmarkt natuurlijk ook uitstralen via de webshop.

Als aanbieder van high end producten moet de webshop een high end uitstraling krijgen. Daarom hebben wij de webshop voorzien van een marine blauwe achtergrondkleur met custom visschubben en gouden tinten. De custom huisstijl en identiteit van de marine blauwe kleur, de schubben en de gouden tinten zijn dan ook terug te vinden op de gehele webshop. Dit is natuurlijk van belang om de juiste doelgroep te kunnen aanspreken. Daarom dat wij ervoor zorgen dat alles klopt. Van kleur tot design, afbeeldingen en zelfs de buttons die worden gebruikt op de webshop.

Iets voor jou?

Wil jij er ook uitspringen in het digitale water door zo’n mooie webshop te laten maken? Wij drinken graag een smoothie met je om alle mogelijkheden te bespreken.