bg-shape-small-hero

Poezenbazen.nl

Custom webshop met een beetje kattenkwaad

De leukste kattenwebshop van Nederland

Een kattenwebshop mag natuurlijk best een beetje speels en avontuurlijk zijn. Daarom is de webshop van Poezenbazen volledig op maat gemaakt met de nieuwste webdesign en webdevelopment technieken. Het resultaat is een dynamische webshop waar poezenbazen worden verblijd met grappige en informatieve content in de vorm van blogs over katten en natuurlijk de leukste kattenspeeltjes, krabpalen en verzorgingsproducten.

Smooothie_Poezenbazen_heroarea1
Smooothie_Poezenbazen_heroarea2

Smooothie framework 1.0

Poezenbazen is een van de eerste webshops de we met het Smooothie webshop framework hebben ontwikkeld. De webshop van Poezenbazen is volledig custom made. Dat betekent dat zowel de homepage als de categorie- en productpagina’s en andere templates volledig op maat zijn ontworpen en ontwikkeld voor Poezenbazen. Omdat het een van de eerste Smooothie webshops was, zijn alle ontwikkelingen, updates en ingrediënten die onze Smooothie webshops nu nog steeds bevatten, uitgebreid getest in de webshop van Poezenbazen. Daarmee is de webshop de grondlegger van het Smooothie framework.

Smooothie_Poezenbazen_mobile1
Smooothie_Poezenbazen_mobile2
Smooothie_Poezenbazen_devices_cover

Een online speeltuin

Poezenbazen is een paradijs voor elke kattenliefhebber. Je vindt er niet alleen de leukste kattenproducten, maar je leest ook alles, en dan bedoelen we echt alles, over katten. Van verschillende kattenrassen tot tips om je poes te wassen. Ja, er is erg veel gelachen tijdens de ontwikkeling van de webshop en de online marketing strategie. Poezenbazen is een ware online speeltuin.

Zowel onze webdesigners en webdevelopers als onze content marketeers zijn volledig losgegaan in de speeltuin. Van het testen van call-to-action knoppen en attentie ratio van de check-out tot verschillende hero areas en content. En die combinatie van de juiste technieken en een passende online marketing strategie zorgen inmiddels voor ruim 50.000 bezoekers per maand, met uitschieters tot 100.000!

Hoe Smoooth wil jij jouw webshop?

Poezenbazen is volledig op maat gemaakt, maar de basis ingrediënten zijn bij alle Smooothie pakketten hetzelfde. Welk pakket je ook kiest, met Smooothie ben je verzekerd van de beste basisingrediënten die een goed werkende webshop nodig heeft. Wil je ook een toffe webshop laten makenNeem vrijblijvend contact op of neem een kijkje tussen de andere cases!