bg-shape-small-hero

Kerstpakket.nl

Kerstpakketten waar je blij van wordt!

Een kleurrijke webshop voor Kerstpakket.nl

Een kerstpakket met wijn, kaas, bier, borrelhapjes, chocolade, cadeaukaart of welness producten: Kerstpakket.nl heeft het allemaal. Vanuit een passie voor geschenken is deze webshop opgezet, met als doel om een breed assortiment te bieden aan kerstpakketten. En dat is gelukt! Voor Kerstpakket.nl hebben wij deze kleurrijke webshop gemaakt.

Smooothie_projecten_heroarea
Smooothie_projecten_heroarea2

Een kleurrijke webshop voor Kerstpakket.nl

Een en al vrolijkheid, dat is de webshop voor Kerstpakket.nl. In het design hebben we rekening gehouden met vrolijke kleuren. Er is een groot contrast tussen de kleuren, zodat de call to action buttons goed opvallen. Het design is afgemaakt met wat leuke beeldelementen op de achtergrond en kleurrijke afbeeldingen. Een en al feest!

Ook het gebruik van de webshop is een feest, want het gehele design is gefocust op de beste user experience. Duidelijk en gebruiksvriendelijk, dat is ons motto tijdens dit project.

Smooothie_projecten_mobile2
Smooothie_projecten_mobile
Smooothie_projecten_devices_cover

Nieuwsgierig?

Word jij ook zo blij van deze kleurrijke webshop en wil je weten waar #teambanana jou mee kan helpen? De koffie staat al klaar! We bespreken graag alle mogelijkheden met je.