bg-shape-small-hero

Demarkeringshop.nl

Dé webshop die een markering achterlaat

De Markeringshop: de webshop die een markering achter laat

Wanneer je op zoek bent naar een product om permanente of tijdelijke markeringen aan te brengen, ben je bij de Markeringshop aan het juiste adres. De Markeringshop is de grootste aanbieder op het gebied van markeringsproducten voor particulieren en bedrijven. Om hun mark te maken op de digitale wegen, hebben ze gekozen om een webshop te laten maken door Smooothie. Met het Smoooth pakket hebben we de wensen van de Markeringshop kunnen vertalen tot een succesvolle webshop.

Smooothie-DeMarkeringsshop-homepage
Smooothie-DeMarkeringsshop-productpage

Een krachtige huisstijl dankzij korte lijnen

De Markeringshop heeft ons gevraagd om een overzichtelijke en allesomvattende webshop te creëren. Door korte lijnen te houden en duidelijk de wensen van de Markeringshop in kaart te brengen, hebben we de krachtige huisstijl kunnen vertalen naar de gehele webshop.

Bovendien zijn de producten van de Markeringshop erg visueel ingesteld. Wanneer jij een markering wilt aangeven is het fijn om te zien hoe de producten dit doen. Er is gekozen om de verschillende categorieën van de webshop te visualiseren in afbeeldingsblokken op de homepagina. Hierdoor is het voor de bezoeker direct duidelijk en overzichtelijk waar de verschillende producten voor dienen en zien zij gelijk het resultaat van de producten.

Smooothie-DeMarkeringsshop-mobile-homepage
Smooothie-DeMarkeringsshop-mobile-productpagina
Smooothie-DeMarkeringsshop-devices-homepage

Gemak voor de klant: conversie voor de Markeringshop

Bij de Markeringshop staat de klant centraal. Zo hebben we een plugin geïnstalleerd om reviews te tonen van WebWinkelKeur en zijn de USP’s zoals, 14 dagen bedenktijd en veilig betalen, gelijk zichtbaar op de homepagina. Een andere factor die zowel belangrijk is voor de klant als voor de Markeringshop, is een duidelijke navigatie en de bijbehorende activaties.

Zo hebben we bij iedere hoofdcategorie zichtbare, blauwe pijlen toegevoegd om te laten zien dat het een uitklapbaar menu is. Bovendien bevat iedere button en link binnen de tekst, een opvallende blauw/groene kleur. Hierdoor ziet de bezoeker direct hoe ze actie kunnen ondernemen en dankzij deze korte lijnen kan er snelle conversie worden gerealiseerd.

Nieuwsgierig?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vooral contact met ons op en we gaan graag in gesprek over de mogelijkheden!