bg-shape-small-hero

Detroubadour.nl & Detroubadouroutlet.nl

Volledig custom webshop voor interactief interieur shoppen

De Troubadour Interiors: dé interieurwinkel met het beste interieuradvies en de meest trendy meubels. Die stijlvolle vertaalslag maken naar een online shop, vraagt om een custom design met unieke elementen die een online shop ervaring naar een nieuw niveau tillen. Met het Smooothest pakket is een compleet custom webshop ontwikkeld, volledig gericht op inspiratie en natuurlijk conversie. Met interactieve elementen om de bezoeker te inspireren, waan je je even op de Maalderij in Amstelveen. Zo stijlvol, zo gebruiksvriendelijk en zo inspiratievol, dat we meteen een tweede online filiaal konden opleveren. Met de Troubadour Interiors én de Troubadour Outlet haal je het beste interieuradvies in huis, zonder je huis te verlaten.

Laptop Homepage Troubadour
Laptop Homepage Troubadour Outlet

Visual shopping: het nieuwe online winkelen

Wat als je van sfeerbeeld, conversietrekkers kon maken? Kon = verleden tijd, want dankzij het unieke visual shopping element in De Troubadour Interiors kun je inspireren met prachtige visuals en tegelijk eenvoudig verschillende triggers toevoegen in de afbeelding. Hierdoor kun je naar meerdere producten linken in één inspirerend beeld. Zo toon je eenvoudig volledige collecties en help je de bezoeker direct waar ze de producten uit de collectie vinden in de webshop. Interactief, vooruitstrevend, stijlvol en buitengewoon gebruiksvriendelijk. Precies waar De Troubadour Interiors voor staat!

Project_Troubadour_mobile1
Project_Troubadour_mobile2
Project_Troubadour_cover

Volledig custom webshop

De Troubadour Interiors en de Troubadour Outlet zijn volledig custom Smooothie webshops. Dat wil zeggen dat deze shops de beste ingrediënten van een Smooothie bevatten, maar dan met handwerk op elke unieke pagina. Van een interactieve hero section en uitgebreide productfilters, tot een custom productpagina met hoge attentie ratio en alle ruimte voor specificaties, omschrijvingen en natuurlijk de meest inspirerende visuals in 360° view. En heb je je winkelwagen gevuld met de meest stijlvolle meubels en woonaccessoires? De checkout verloopt soepel, is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Niets staat een aankoop dus meer in de weg!

Troubadoe mij ook zo’n webshop

Met een Smooothie webshop heb je altijd een unieke, snelle en gebruiksvriendelijke webshop. Nieuwsgierig geworden of wil je ook een webshop laten maken? Check onze andere cases of neem vrijblijvend contact op.