bg-shape-small-hero

Arliwalls.nl

Luxe uitstraling in een oogopslag

Arli Walls: unieke wandpanelen voor jouw interieur

Arli Walls is een all-in-one shop voor al jouw wand decoratie. En dan niet zomaar wand decoratie. Bij Arli Walls vind je wandpanelen die ultieme luxe uitstralen. De wens van deze klant was om de moderne en luxe look & feel van de producten direct zichtbaar te maken in een nieuwe webshop. Daarom lieten zij een nieuwe Smooothie webshop maken. Er is door ons een prachtig design (al zeggen we het zelf) gemaakt voor de nieuwe webshop van Arli Walls. Een Smooothie webshop met een custom homepage, oftewel: Smooother dan smoooth!

custom-homepage-webshop
product-pagina-webshop

Een custom homepage in een Smooother webshop

Een belangrijk kenmerk die een Smoooth webshop onderscheid van een nóg Smooothere variant, is de custom homepage. Het was belangrijk dat deze homepage een moderne en luxe uitstraling zou krijgen. Om deze reden is het patroon van een marmertegel in de achtergrondvlakken verwerkt. Verder is de homepage opgezet met ruime en rustige blokken met een bijpassend lettertype voor de titels. Wanneer je de webshop van Arli Walls bezoekt, is de luxe van de producten direct voelbaar. Vind je ook niet? 😉

mobile-design-arliwalls
mobile-productpagina
webshop-laten-maken-interieur

Maak je interieur compleet met Arli Walls

De mogelijkheden voor jouw interieur zijn met de wandpanelen van Arli Walls oneindig. Net als de mogelijkheden van het Smooothie Framework. Navigeer in de webshop door alle beschikbare pagina’s en laat je inspireren door de moderne en luxe producten. Dankzij het Smooothie Framework is de navigatie over de hele webshop makkelijker dan ooit. De unieke look & feel ervaar je niet alleen op de homepage van de webshop. De hele webshop is voorzien van unieke elementen die de huisstijl van Arli Walls duidelijk naar voren laten komen.

Nieuwsgierig?

Wil je ook zo’n prachtig Smooothie webshop laten maken? Wij bespreken de mogelijkheden graag met je onder het genot van een lekker sappie!