bg-shape-small-hero

Afcosmetics.nl

Een redesign vol schoonheid

A&F Cosmetics: dé webshop voor multiculturele haar- en beautyproducten

A&F Cosmetics heeft een ruim assortiment aan beautyproducten van de mooiste merken. Het ultieme doel van deze webshop? Toegankelijk zijn voor iedereen! Dit is ook de reden dat het productaanbod zo groot is. Voor ieder huid- of haartype biedt A&F Cosmetics wel producten aan. Hierdoor groeide A&F Cosmetics uit haar webshop jasje en werd ons gevraagd om de shop te voorzien van een hippere en unieke uitstraling. Met een prachtig redesign en een upgrade in het Smooothie Framework is er een webshop ontstaan waarin de look and feel helemaal overeenkomen met de kwaliteit van de producten.

webshop-voor-beauty
producten-webshop

Custom elementen voor meer conversie

Een assortiment dat zo groot is als dat van A&F Cosmetics vraagt om custom elementen die de ervaring van de gebruiker verbeteren. Daarom hebben wij een kleurentool toegevoegd aan ons Smooothie Framework. Deze tool is gemaakt voor het optimaliseren van de conversie voor een deel van de belangrijkste producten van A&F Cosmetics, namelijk de haarstukken van diverse merken. Door de kleurentool kunnen klanten direct online de gewenste kleur selecteren. Kleurcodes uit je hoofd leren is hiermee verleden tijd.

Ben jij toe aan een nieuw haarkleurtje? Test de kleurentool!

mobile-friendly-webshop
webshop-laten-maken
converterende-webshop

Een toegankelijke webshop voor iedereen

De webshop van A&F Cosmetics is volledig custom. Dit wil zeggen dat deze shop de beste ingrediënten van een Smooothie bevat, maar dan met nog net een beetje meer. Van een prachtige hero met elementen uit het logo als overlay, tot productpagina’s met de hoogste attentie ratio en een gebruiksvriendelijke checkout. In de webshop van A&F Cosmetics vindt iedere bezoekers de producten die hij of zij nodig heeft!

De producten van A&F Cosmetics zijn voor iedereen. Het was voor deze klant dan ook heel belangrijk om meerdere doelgroepen online aan te spreken. Daar hadden wij de oplossing voor! Door de mogelijkheid tot vertalen toe te voegen aan de webshop kan iedere gebruiker nu de gewenste taal selecteren. Zo is A&F Cosmetics ook voor de internationale klant the place to be!

Nieuwsgierig?

Wil je ook zo’n prachtig Smooothie webshop laten maken? Wij drinken graag een sappie met je!