Onze cases

Waar onze blender harder van gaat draaien? Een goed werkende webshop met de looks om je vingers bij af te likken. Wij hebben al 50+ webshops opgeleverd. Benieuwd naar ons werk? Bekijk hieronder een greep uit onze projecten.

Demarkeringshop.nl

De Markeringshop is dé expert op het gebied van markeringen. Of je nu op zoek bent naar krijt, spuitbussen of magneettape, bij de Markeringshop vind je alles om te markeren. Zelfs wanneer je het gewenste product niet kunt vinden, heeft de Markeringshop korte lijntjes met een groot netwerk aan leveranciers, zodat je alsnog slaagt.

Poezenbazen.nl

Poezenbazen is de leukste kattenwebshop van Nederland. Deze volledig custom shop bevat speelse en dynamische elementen die bij het avontuurlijke leven van een kat horen. Je shopt er niet alleen de leukste kattenproducten, maar je leest er ook de grappigste en meest informatieve blogs, geschreven door echte catfluencers!

Arliwalls.nl

Arli Walls is dé all-in-one shop voor al jouw wand decoratie. De wens was om een webshop te creëeren die exclusiviteit en luxe uitstraalt. Dit is gedaan met behulp van een Smooothie webshop en net een beetje extra. Lees meer over de case van Arli Walls!

Wijnhuis.nl

WijnHuis is dé webshop voor de beste wijncadeaus! De webshop van WijnHuis biedt een enorme variëteit aan luxe wijnen. champagnes en wijnpakketten aan voor iedere prijsklasse. Deze luxe en klasse moet natuurlijk doorvertaald worden binnen de webshop. Lees hier alles over de WijnHuis case!

Afcosmetics.nl

A&F Cosmetics is dé webshop voor multiculturele haar- en beautyproducten. In de webshop moest het unieke productaanbod goed naar voren komen. Daarom hebben wij de webshop voorzien van een hippere en unieke uitstraling met een prachtig redesign. Lees mees over deze succesvolle case!

Seafoodmarkt.com

Seafoodmarkt levert vis, schelp- en schaaldieren van sterrenkwaliteit. Voor Seafoodmarkt is het belangrijk dat deze sterrenkwaliteit ook vertaald wordt op de webshop. Om dit te kunnen doen heeft Seafoodmarkt gekozen voor het Smooother pakket met custom homepage. Wij hebben op de homepage de sterrenkwaliteit van Seafoodmarkt vertaald naar een elegante en exclusieve look en feel met goud en marine blauwe tinten.

Tomylo.nl

Als officiële dealer van Pandora, Swarovski en Guess had Tomylo de wens een webshop te creëren die exclusiviteit uitstraalt. Geen probleem met het Red Banana Lightspeed framework! Weten hoe wij dit voor elkaar hebben gekregen? Lees dan vooral de case van Tomylo

Vintagejewellery.com

Voor Vintage Jewellery hebben we een super stylish webshop gemaakt met een retro feel. De webshop is gemakkelijk te navigeren en klopt helemaal bij de uitstraling van Vintage Jewellery. Benieuwd hoe we dat gedaan hebben? Lees alles over deze case!

Kerstpakket.nl

Kerstpakket.nl verkoopt kerstpakketten waar je blij van wordt, en wij hebben hen blij gemaakt met een nieuwe webshop! Een webshop waar duidelijkheid en gebruiksvriendelijkheid voorop staat. Hoe we dat hebben gedaan? Dat lees je in deze case!

Detroubadour.nl & Detroubadouroutlet.nl

Een ultieme combinatie van luxe, comfort en design in huis: dan ben je bij De Troubadour Interieurs & De Troubadour Outlet aan het juiste adres. Deze drie elementen hebben we laten terugkomen in het ontwerp van beide webshops. Laat je inspireren in de online showroom!