Onze cases

Waar onze blender harder van gaat draaien? Een goed werkende webshop met de looks om je vingers bij af te likken. Wij hebben al 50+ webshops opgeleverd. Benieuwd naar ons werk? Bekijk hieronder een greep uit onze projecten.

Seafoodmarkt.com

Seafoodmarkt levert vis, schelp- en schaaldieren van sterrenkwaliteit. Voor Seafoodmarkt is het belangrijk dat deze sterrenkwaliteit ook vertaald wordt op de webshop. Om dit te kunnen doen heeft Seafoodmarkt gekozen voor het Smooother pakket met custom homepage. Wij hebben op de homepage de sterrenkwaliteit van Seafoodmarkt vertaald naar een elegante en exclusieve look en feel met goud en marine blauwe tinten.

Tomylo.nl

Als officiële dealer van Pandora, Swarovski en Guess had Tomylo de wens een webshop te creëren die exclusiviteit uitstraalt. Geen probleem met het Red Banana Lightspeed framework! Weten hoe wij dit voor elkaar hebben gekregen? Lees dan vooral de case van Tomylo

Vintagejewellery.com

Voor Vintage Jewellery hebben we een super stylish webshop gemaakt met een retro feel. De webshop is gemakkelijk te navigeren en klopt helemaal bij de uitstraling van Vintage Jewellery. Benieuwd hoe we dat gedaan hebben? Lees alles over deze case!

Kerstpakket.nl

Kerstpakket.nl verkoopt kerstpakketten waar je blij van wordt, en wij hebben hen blij gemaakt met een nieuwe webshop! Een webshop waar duidelijkheid en gebruiksvriendelijkheid voorop staat. Hoe we dat hebben gedaan? Dat lees je in deze case!

De Troubadour Interiors & De Troubadour Outlet

Een ultieme combinatie van luxe, gemak en duurzaamheid in de keuken: dan ben je bij Hotspot Titanium aan het juiste adres. Deze luxe een eenvoud hebben we terug laten komen in het design van beide webshops. Een knap staaltje vakmanschap, als je het ons vraagt! Meer weten? Lees het in deze case!