hero-background-svg

De Smooothie Academy

Jouw Smooothie is direct klaar voor lancering. Nu jij nog! Leer alles over functionaliteiten van Lightspeed en vele extra’s en haal het maximale uit jouw (nieuwe) webshop met onze Smooothie Academy.

hero-background-svg

Smooothie Academy: thuisstudie voor Lightspeed webshop eigenaren

Een Smooothie neem je to go, maar we geven je altijd een handleiding mee waarin staat hoe je ‘m het beste kan drinken. In jouw Smooothie zitten de groente- en fruitsoorten die jij lekker vindt en die gezond zijn voor jouw webshop. Wij weten precies de ingrediënten en superfoods die je nodig hebt, want wij zijn sinds 2011 Silver Partner van Lightspeed en hebben meer dan 100 Lightspeed webshops opgeleverd. En sharing is caring bij Smooothie. Daarom kun je onbeperkt gebruik maken van al onze learnings over jouw Lightspeed webshop in de Smooothie Academy.

De Smooothie Academy is een online leeromgeving waarbij je alles leert om het maximale te halen uit jouw Lightspeed webshop. Van het toevoegen van SEO-gegevens en kortingscodes tot nieuwe producten aanmaken en productfeeds koppelen aan externe saleskanalen. Even terug de schoolbanken in en binnen no-time ben je zelf een Lightspeed expert!

Vragen? Steek even je vinger op

hero-background-svg

Give away bij jouw Smooothie

Het mooie van een Smooothie webshop laten maken is dat je niet alleen een complete webshop krijgt, maar je krijgt ook toegang tot onze Smooothie Academy. Onze learnings zijn voor jou dus gratis en onbeperkt te bekijken als extraatje bij jouw Smooothie webshop.

Heb je geen Smooothie webshop, maar draait jouw huidige webshop wel op Lightspeed? Je bent nooit te oud om te leren. Ook jij kunt toegang krijgen tot onze exclusieve e-learnings om een echte Lightspeed expert te worden. Neem contact op voor de mogelijkheden!

rolling-text-background-svg

Online marketeren kun je leren!

Back-end training

Uitleg en advies over de belangrijkste functies van de Lightspeed back-end.

Instellingen

Advies over de basis instellingen voor jouw webshop.

Tips & tricks

Elke maand nieuwe tips & tricks om het maximale uit jouw webshop te halen.

App store

Wij vertellen je welke Lightspeed apps je niet mag missen.

Marketing updates

Altijd op de hoogte van updates en ontwikkelingen op het gebied van (online)marketing en e-commerce.

UI & UX tips

Leer hoe een bezoeker zich door jouw webshop navigeert en hoe je met simpele aanpassingen deze journey optimaliseert.

Haal het maximale uit jouw Lightspeed webshop